1. Premiumkvalitet

Hos ZAPAKA kompromissar vi inte med kvalitet, komfort och passform. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig uttrycka dig snarare än att bara skapa en klänning. Premiumkvalitet har alltid varit principen för vårt arbete. Regelbundna samtal hålls för våra medarbetare och uppdaterar dem om kvalitet. Vi förstår att upprätthållande av hög kvalitet på klädmaterial är det centrala medvetandet som hela vår strävan existerar på. Kvalitetssäkringsplanen utformas noggrant och våra experter på kvalitetskontroll håller kontinuerligt vakt på varje produktionssteg för att säkerställa premiumkvalitet.

2. ERfarat team
Mänskliga resurser är vår tillgång. Vi har ett strikt screeningförfarande för att välja vår personal och anställda. De anställda får regelbunden utbildning för att uppgradera sin kunskapsnivå. Alla våra experter är väl erfarna med många års arbete inom sina respektive kompetensområden. Vi är en grupp ambitiösa yrkesverksamma som specialiserar sig på kvalitetsbedömning och plaggdesign, prototyp och materialval.

3.PRISGARANTI
Vi är dedikerade till att etablera ZAPAKA som ett klädmärke i världsklass. Vi håller våra priser rimliga och mycket konkurrenskraftiga. Vår princip i detta avseende är rimlig vinst och hög omsättning. Vi hoppas att skala skillnaden genom att få grossistorder.

4. SNABBSTA RUNDTID
Genom strikt produktionsplanering och kontinuerlig uppföljning, upprätthåller vi vårt engagemang för leveranstid. Vi förstår vikten av att leverera klänningsmaterialet i rätt tid för att upprätthålla våra kunders varumärkestillförlitlighet. Vi försäkrar våra kunder om snabb leverans. Vi kan också leverera materialet vid deras dörrsteg om kunden så önskar.

5. VÄRLDENS LEVERANS
Vi har en egen lagringsavdelning i alla delar av världen, så vi distribuerar till alla delar av världen! Vi har ett starkt nätverk av leveranstjänster över hela världen. Klienterna kan dra nytta av det väletablerade leveransnätverket för att få sina beställda klänningar vid deras dörrsteg. När du gör en beställning på vår webbplats kommer vi att leverera varorna till dig från lagret närmast dig, så att du kan få varor du beställde på den snabbaste tiden.

6. FÖRORDNING ÄR VÄLKOMMEN
Kunderna är våra gudar. Vi har inte hållit något lock på minsta beställningsmängd. Vi är fast beslutna att ge lika stor vikt för såväl stora som små kunder. Äldre välkomna, från små sändningar till många tusentals.

You have successfully subscribed!
This email has been registered