SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Om Oss

HONG KONG HUAWUQUE TRADING CO.,LIMITED

Registration Number: 2718393

zapaka.se är skapad av en flickas kärlek till vintagekläder och är här för att servera likasinnade retro- och vintageinspirerade modefanter. Men denna fristad med retro läckerheter dyker inte upp över natten ...

Återblick till 1968 när grundaren Mary Wang skulle spendera sina vardagar på att arbeta som försäljare och hennes helger som trålar loppmarknader och letade efter vintageklänningar att publicera i sin webbutik bara för skojs skull. Eftersom riktiga vintage-artiklar inte är så lätta att komma med, tillsatte Mary-infall några vintage-inspirerade klänningar och innan hon kunde säga retro-tastic, började order översvämma hennes inkorg! Så Mary gjorde vad alla affärsmässiga flickor skulle göra.

Medan ZAPAKA bär många fantastiska retrodesigners, hade Mary sin egen retroinspirerade vision, som översattes till ZAPAKAs privata etikett. Detta inkluderar allt från underbara blommiga chiffongklänningar rakt ut från "Mad Men" -trädgårdsfester till retro Hollywood-starletinspirerade baddräkter till svarta vigklänningar med applikationsdetaljer som Audrey Hepburn själv skulle knäla över.

Från pin up-stilar, vintage-reproduktionsmoder från 1920-talet och fantastiska retro baddräkter, vi vet bara att vi har vad du letar efter! Se till att gilla Zapakas Facebook-sida, följ oss på Twitter, besök vår blogg och registrera dig för vårt nyhetsbrev för att hålla jämna steg med de senaste händelserna.

Zapaka är tillgängligt för kvinnor att kolla in på zapaka.se. Webbplatsen är också tillgänglig för kunder i Kanada, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Australien. Webbplatsen erbjuder många unika objekt för kvinnor runt om i världen för att kolla in alla de unika behov som människor har.