SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Grossist

Vi är mer än en tillverkare av vintageklänningar, vi erbjuder en revolutionerande lösning för återförsäljare av vintageklänningar för att tjäna vinster.
Tillverkare av vintageklänningar ZAPAKA erbjuder dig ett ganska stort utbud av vintageklänningar till producentens priser.
Direktbeställningspris från fabriken upp till 25% rabatt på vanliga grossistpriser
OM ZAPAKA

ZAPAKA är skapad av en flickas kärlek till vintagekläder och är här för att servera likasinnade retro- och vintageinspirerade modefanter. ZAPAKA har 50 års upplevelser av vintageklänningar, vilket har gjort det möjligt för oss att skapa gynnsamma förutsättningar för samarbete för oss och för kunderna. Vi är inte bara en återförsäljare online, utan också en tillverkare som designar och producerar vintageklänningar, promklänningar och bröllopsgäst klänningar för butiker direkt.
FANTASTISKA grossistpriser

Vi har en egen designavdelning med mer än 10 klädmodedesigners och tillverkar produkter i vår egen fabrik. Detta gör att vi kan erbjuda mycket bra priser till våra grossistkunder. Vi ser fram emot att arbeta med affärsmän från olika länder i världen! Samarbete med oss kan spara dig mycket kostnader och minska din förlust!
ZAPAKA vågar vara annorlunda

Vi erbjuder inte bara våra varumärkeskonstruktioner och fortsätter att ständigt lansera nyanlända, utan tillhandahåller en produktserie med ett enda service av ditt eget märke, som inkluderar design, OEM-service och till och med dörr till dörr leveransservice till dina kunder. Vi kan garantera bästa kvalitet och lägsta pris till alla partners!
Du bör inte driva ditt företag helt på egen hand. Ditt företag bör vårdas och stöttas, utan ens någon oro. Vi vill att du ska luta dig tillbaka och njuta av din vintage & prom & bröllop gästklänningar. Det är precis därför vi lanserade Partner Engagement Program. Genom att bli vår partner kommer du att få många fördelar utan att behöva ta risker.
Plan A
Bli Zapaka återförsäljare

     Direktbeställningspris från fabriken börjar från 49 $
     Stil och kvalitet jämförbar med designermärken
     Fabriks direktleverans med 1-2 veckor
     Ingen stilavbrott
     Dörr till dörr leveransservice till dina kunder vid behov

Plan B
Ditt eget märke

     En-till-en designtjänst
     Enstaka tjänster för märkning och förpackning
     Fabriks direktleverans med 3 - 4 veckor
     Exempel på ombeställningspris från fabriken från 99 $, upp till 25% rabatt för ombeställning
     Dörr till dörr leveransservice till dina kunder vid behov
Är du redo att bli vår affärspartner? Ansök sedan idag!
(Skicka tillbaka till service@zapaka.com)