SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Varför ZAPAKA?

ZAPAKA är en internationell e-handelsplattform för B2C-klänningar. Företaget fokuserar främst på damkläder, syftar till att snabbt erbjuda eleganta kvalitetsprodukter till tilltalande priser för alla användare i världen.

Kolla Nu

Se mer

8 enkla skäl till varför du ska välja ZAPAKA

1.Produktdesign

Allt börjar när en idé, eller en tanke, är utformad av designern. Var och en av våra designers har sin egen unika känsla för mode; vissa fokuserar på att skapa eleganta, söta, atletiska, sexiga, trendiga och alla olika stilar.


2.Fotografi

Genom kreativa samarbeten med fotografer och modeller, sociala influenser. Vi kan fånga detaljerna i varje stil som du kan förhandsgranska innan du fattar ett köpbeslut.


3.
Tillverkning

Alla våra produkter är skapade av maskiner som betonar precision och uppmärksamhet på detaljer och stil. Vi värdesätter kvalitet och ibland tillverkas våra produkter av personer som har erfarenhet av handsömnad.


4.Premiumkvalitet

På ZAPAKA kompromissar vi inte med kvalitet, komfort och passform. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att uttrycka dig snarare än att bara skapa en klänning. Premiumkvalitet har alltid varit principen i vårt arbete. Regelbundna samtal hålls med våra anställda som uppfriskar dem om kvalitet. Vi förstår att upprätthålla hög kvalitet på klädmaterialet är kärnmedvetenheten som hela vår strävan finns på. Kvalitetssäkringsplanen är noggrant utformad och våra kvalitetskontrollsexperter håller kontinuerligt vaken i varje produktionssteg för att säkerställa högsta kvalitet.


5.Vårt lag

Vi är en grupp ambitiösa proffs som specialiserat sig på kvalitetsbedömning och plaggsdesign, prototyp, materialval och service. Alla våra experter är väl erfarna med många års arbete inom sina respektive kompetensområden.


6.Prisgaranti

Prisgaranti Vi är dedikerade till att etablera ZAPAKA som ett klädmärke i världsklass. Vi håller våra priser rimliga och mycket konkurrenskraftiga. Vår princip i detta avseende är rimlig vinst och hög omsättning. Vi hoppas kunna skala skillnaden genom att få grossistorder.


7. Snabbaste Vändtid

Genom strikt produktionsplanering och kontinuerliga uppföljningsåtgärder behåller vi vårt åtagande om leveranstid. Vi förstår vikten av snabb leverans av klädmaterialet för att upprätthålla varumärkets tillförlitlighet hos våra kunder. Vi försäkrar våra kunder om leverans i rätt tid. Vi kan också leverera materialet vid deras dörrsteg om kunden så önskar.


8.Leverans över hela världen

Vi har vår egen lagringsavdelning i alla delar av världen, så vi distribuerar till alla delar av världen! Vi har ett starkt nätverk av leveranstjänster över hela världen. Kunderna kan dra nytta av det väletablerade leveransnätverket för att få sina beställda klänningar vid sina dörrsteg. När du har gjort en beställning på vår webbplats kommer vi att leverera varorna till dig från det närmaste lagret och se till att du kan få varor du beställde på den snabbaste tiden.