SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Hur man gör en beställning?

Bulkorder är köp som består av mer än 10 artiklar i samma stil, storlek och färg. Enhetliga beställningar för lag om 10 eller fler personer anses också som bulkbeställningar.

För att få en offert för din potentiella beställning, vänligen ge oss information om din beställning via e-post, till exempel SKU, färg, storlek, kvantitet på varorna du vill köpa, den specifika orsaken till bulkbeställningen, leveransadress , och om du har särskilda krav på förpackningen eller ankomstdatumet etc. När vi har fått din beställningsinformation kommer vi att erbjuda dig ett specialpris om vi kan fullfölja beställningen.

När du har fått din offert och bestämt att du vill fortsätta, vänligen meddela oss så skickar vi dig en anpassningslänk som du kan betala via vår webbplats. Om du föredrar att betala via PayPal direkt kan vi skicka en PayPal-länk för dig att betala. När du har betalat till oss, vänligen meddela oss så lägger vi till dina artiklar i din beställning.

Vi erbjuder inte gratisprover. Om du vill kontrollera artiklarna innan du beställer bulk, vänligen gör en beställning för en eller flera artiklar direkt via vår webbplats. Om du vill kontrollera silketyget efter att ha mottagit produkten, vänligen meddela oss i förväg så kommer vi att bifoga några sidenprover i din beställning.

"Vi erbjuder monogramming eller anpassningstjänster på de flesta av våra föremål. Om du vill monogram eller anpassa dina föremål, kolla först med oss ​​om vi kan göra det åt dig eller inte.

Obs! De skräddarsydda artiklarna eller monogrammingsartiklarna kan inte returneras, bytas ut eller återbetalas. "

Vi kan inte acceptera retur av bulkbeställningar just nu.

Vi skickar din beställning med expressfrakt. Bearbetningstiden kan variera från din orderkvantitet. Efter att ha skickats kan det ta cirka 6 till 12 arbetsdagar att anlända.

Vi kan för närvarande inte erbjuda grossistkonton.

"Vi accepterar PayPal, PayPal expresskassa och ett kreditkort eller betalkort via Paypal. Här är telefonnumret +1 720-641-9067 09:00 ~ 17:00 PST (måndag till fredag). notera att vi endast kan göra din beställning när vi har fått hela betalningen. "