SHOPPING BAG

Your cart is empty.

VÅR FABRIK

Vårt kontor ligger i Hong Kong och vår fabrik ligger på det kinesiska fastlandet där produkterna kommer att skickas från. Som en av de ledande online-leverantörerna av klänningar och accessoarer har våra produkter haft stor popularitet över hela världen. Var och en av våra produkter tillverkas strikt enligt bilderna och med hög kvalitet. Och de färdiga produkterna kommer att gå igenom en serie inspektioner innan de skickas till dig. Du kan vara säker på det.

 

2002

Vi startade vår egen fabrik och verkstad. Sedan starten av vårt företag har vi varit dedikerade till forskning och produktion av damkläder och andra accessoarer, skor, väskor och andra modeartiklar.

 

 

 

2018

Efter de 16 årens undersökning har vi äntligen skapat vårt eget kompletta forskningssystem, produktionssystem, kvalitetsstyrningssystem och kundtjänstsystem. Vi producerar främst vintageklänningar, spetsklänningar, bröllopsklänningar, klänningar för speciella evenemang, bröllopsklänningar och accessoarer. De flesta av dem säljs till den europeiska och amerikanska avancerade marknaden. Kunder kan bläddra bland det stora urvalet online och välja sina favoritklänningar med stor tillfredsställelse. Zapaka är stolt över exceptionell kundservice, hög kvalitet och överkomliga priser.


 

 


VÅRA PRODUKTER

Vi erbjuder flera glamorösa lösningar på våra skönheter:

 

 

 

 

 

STEG 1 - KLÄNNINGSDESIGN

En perfekt design tar formgivarna minst veckotid att anpassa sig kontinuerligt. Preliminär kommunikation är ett mycket viktigt steg för att undvika ditt värdefulla tidsavfall.


 


 

 

 

 

 STEG 2 - VÄLJ TYG & UTDÄCKNINGAR

Vi har gott om tyger och utsmyckningar i lager, som är eleganta och i hög kvalitet. Dessa viktiga detaljer avgör kvaliteten på klänningar. Många fabriker producerar klänningar med billiga material. Det är därför du ser att vissa klänningar är till otroligt låga priser från onlinebutiker, vissa bröllopsklänningar är till och med lägre än $ 100. Vi säljer inte billiga kvalitetsklänningar i Zapaka. 

 

STEG 3 - PLATTILLVERKNING

Som vi alla vet borde en perfekt klänning se attraktiv ut i skyltfönstret. Det borde också vara bekvämt för dig och visa din kropp till perfektion. Därför har en erfaren skräddare en mycket viktig roll för skräddarsy.

 

STEG 4 - Börja klippning och skräddarsy

Klippning är ett annat viktigt steg i att göra en bröllopsklänning. Olika tyger har olika skräddarsydda tekniker. Det är tidskrävande arbete. Zapaka skräddare följer att presentera sina bästa verk för kunderna.Efter att se till att alla ovanstående detaljer är perfekta, börjar vi skräddarsy Plain Dress. Vi kallar de klänningar som inte har några utsmyckningar vanlig klänning. Zapaka visar Obsessive-Compulsive i hela skräddarsydningsprocessen.


STEG 5 - SYNING AV UDDÖKNINGAR

Utsmyckningsdesigners gör klädutsmyckningar för hand enligt kläddesignen. Det kräver tålamod och noggrannhet, särskilt för små men komplicerade designade utsmyckningar.

 

 

 

 

 

 

STEG 6 - KVALITETSKONTROLLEN

När det slutliga skräddarsydningssteget är klart kommer funktionärerna i varje steg att ha kvalitetsinspektion av sin egen arbetsplats. Zapaka har åtagit sig att bara tillhandahålla kvalificerade produkter till kunder. Handla med Zapaka, vi är dedikerade till att göra din stora dag mer perfekt!

 

 

  1996

  vår fabrik har varit OEM för många amerikanska och tyska företag.